Portanadons viatgers


Aquesta setmana ens han visitat els portanadons viatgers!!
És una iniciativa fantàstica que et permet disfrutar, provar i provar portanadons amb la única condició que expliquis la experiència i que t'encarreguis de l'enviament a la propera família.
Aquesta vegada es tractava d'un fulard elàstic, sleepy wrap i d'una motxilla ergonòmica: la boba. Ens ho hem passat molt bé.
A mi i al peque de casa ens ha enamorat el fular elàstic, és tan dolç i amorós a més senzillisim de posar!



Si heu de tenir un nadó no us ho penseu realment és una sensació única, estic intentant convèncer a tothom que conec en aquesta situació que se'n compri un. Amb l'Albert ja hem fet tard, que ja és tot un homenot i hauríem de fer capes perquè aguantés bé el pes i de cara a l'estiu malament!


La Boba no li va agradar massa, crec que perquè no hi veu, li queda tot el cap tapat, així que vam provar amb la Rita, per a nens més grandets fantàstica!!


Hem provat de portar-la al davant i al darrera, realment molt fàcil de posar. Grans distàncies no hem fet, que la Rita un momentet per provar vale... però això d'anar lligada i no poder moure's quan ella vol... que voleu que us digui és un esperit lliure i independent.

Si voleu més informació sobre els Portanadons Viatgers no dubteu a visitar el blog de la Laura, on trobareu uns fantàstics videos que us ensenyaran com portar-los i el link amb els viatgers!

http://kangura.wordpress.com/

Moltíssimes gràcies Laura per deixar-nos gaudir d'aquest nova experiència!!

Comentaris

Marta ha dit…
Hola, acabo de descobrir el teu blog passejant per la xarxa. Pel que he vist, tenim gustos i aficions comuns, jo sóc a www.martonacarapoma.blogspot.com . On sou situats? Coneixes més blogs de l'estil en català??
hola noia, doncs som de Granollers!
tot just acabo de començar amb el tema blocs així que encara no sé si n'hi ha més de l'estil en català.
Però he vist que tu ets tota una professional del tema si ja en tens 2! Quina feinada!
g-i-b-a ha dit…
xulo això dels portanados viatgrs... a l'isssac ñli passa coma la teva rita, mai li ha agradat sentir-se lligat, ni de bebé de dies... no el vaig poder portar mai gaire als foulards ni a les motxilles... als 5 minuts es començava a queixar. M'hagués agradat probar-ne de més tipus, però... valen molts diners i per aguantar només 5 minuts!! per això em semlb amolt bona idea això dels "viatgers". Quan arribi el prpoer, ho probem segur!!