POTATO PRINT



O el que és el mateix pintar amb patata i pintura especial de tela.
Com ja sabeu he fet algunes probes per veure si podia pintar teles amb els nens, que m'han agradat i val a dir que a ells també!
Els resultats un pantaló per l'Emma aquí   , i una faldilla per la Rita aquí, tot per a KCWC, genial per posar-te al dia amb la roba dels nens i ja tenim ven aprop la següent edició!!!!

 

 La Rita està preparant les teles per fer un coixí de les dents per l'aniversari de la Júlia, amiga inseparable que li agrada molt el color taronja.




I l'albert, que evidentment també volia participar, això de poder trastejar i embrutar-se amb pintura cap dels dos no s'ho volen perdre... està pintant teles per fer una bossa, ja sabeu que a casa tooot ho posem en bosses.
Ells ja hi estan tant acostumat que demanar que els en fagi s'ha convertit en un habitual, nomès que ara ja es trien ells les teles i les mides....he creat uns monstres jeje.
Per si us pregunteu on és l'Emma la teniem fent la migdiada, que si no segur que també haguès vollgut estar aquí al mitg, i diguem que haguès sigut una mica més complicat.
Em baixo les fotos i us ensenyo el resultat d'aquest parell en breu.
 

Comentaris